Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ενεργή παρουσία του Τμήματος Διαιτολογίας στο 12ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας


news amc 2
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, παρευρέθηκε προσκεκλημένο στο 12ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας στηρίζοντας την τρίτη ηλικία με αξιολόγηση διαιτητικού ασβεστίου και σύσταση σώματος.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης και καθώς ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης της σκελετικής υγείας, το Σάββατο 13/10/18 πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό συνέδριο στο ξενοδοχείο Αμαλία.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ινομυαλγία, η αρθρίτιδα, η οστεοπόρωση ενώ έγινε επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών. Επιπλέον, το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει για τροφές και συνταγές που συμβάλλουν σε μια καλή σκελετική υγεία. Σε αυτό το κομμάτι συμμετείχαν ενεργά και οι φοιτητές του Τμήματος Διαιτολογίας του Κολλεγίου ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τα πλούσια σε ασβέστιο τρόφιμα και τη λήψη συμπληρωμάτων.
Η όλη ενέργεια αποτελεί μέρος της ευρύτερης επιτυχημένης συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».