Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τη Johnson Health Tech Hellas AE



Johnson newsΤο Τμήμα Προπονητικής και Φυσικής Αγωγής της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την Johnson Health Tech Hellas AE (www.jht.gr), η οποία ειδικεύεται εδώ και 35 χρόνια στον σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση εξοπλισμού γυμναστικής. Η εταιρία διαθέτει εγκαταστάσεις 2000 τμ στην Λεωφόρο Αλίμου όπου εκθέτει όλο τον εξοπλισμό γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα εκγύμνασης (ελεύθερα βάρη, μηχανήματα, functional training, pilates, yoga, aqua, εξοπλισμό εξειδικευμένης προσωπικής εκγύμνασης) και παράλληλα διαθέτει αίθουσες διαλέξεων και meeting room, μικρό αμφιθέατρο, χώρο για ομαδικά προγράμματα, αποδυτήρια και κουζίνα.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Johnson Health Tech Hellas AE παραχωρεί δωρεάν τους χώρους και τον απαραίτητο εξοπλισμό στο Τμήμα Προπονητικής και Φυσικής Αγωγής για την πραγματοποίηση του μαθήματος «Δραστηριότητες Κλειστών Χώρων» (Indoor Activities) του προγράμματος σπουδών BSc (Hons) Sports Coaching and Physical Education που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το University of East London. Επιπλέον, οι φοιτητές του Τμήματος μπορούν να έχουν πρόσβαση στον χώρο και για την προσωπική τους εκγύμναση.
Η Johnson Health Tech (JHT) στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας της έχει αναπτυχθεί ραγδαία στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά γυμναστικής. Με έδρα την Ταϊβάν, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού γυμναστικής στην Ασία, ο τρίτος μεγαλύτερος στον κόσμο και ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές στον κλάδο. Οι μάρκες της πωλούνται σε 60 χώρες και κυκλοφορούν στις αγορές επαγγελματικών, εξειδικευμένων και οικιακών προϊόντων. Έχει περισσότερα από 300 καταστήματα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Μαδρίτη, το Πεκίνο, το Χογκ Κογκ, Μπαγκόκ, Σαγκάη, Ταϊπέι, Κουάλα Λουμπούρ, κα.