Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Σεμινάρια διατροφικών διαταραχών από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης



multi newsΤο τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Διατροφικών Διαταραχών ΚΕΑΔ, διοργανώνουν σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους διαιτολογίας, ψυχολογίας, φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσικής αγωγής, σε επαγγελματίες υγείας καθώς και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την απειλή των διατροφικών διαταραχών.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι 10/03, 21/04 και 28/04, ώρα 10.00-16.00 στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος», Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «Πρώτες ψυχολογικές παρεμβάσεις σε άτομα με διατροφικές διαταραχές», ακολουθεί το Σάββατο 21 Απριλίου σεμινάριο με θέμα «Βασικές διατροφικές αρχές στη διαχείριση ασθενών με διατροφικές διαταραχές» και τέλος, το Σάββατο 28 Απριλίου σεμινάριο «Κινησιολογικές παρεμβάσεις και σωματική αποκατάσταση ασθενών με διατροφικές διαταραχές και υπερβάλλουσα παχυσαρκία». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν βασικές γνώσεις πάνω στη διαχείριση ατόμων με διαταραχές πρόσληψης τροφής και στην κατάλληλη θεραπευτική προσέγγισή τους.
Εισηγητές των άκρως ενδιαφερόντων και πάντα επίκαιρων σεμιναρίων, εκπρόσωποι της επιστημονικής ομάδας του ΚΕΑΔΔ, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του British Psychology Society και είναι μέλος του National Association Academy of Eating Disorders.
Οι συμμετέχοντες και στα τρία σεμινάρια θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΑΔΔ. Για την παρακολούθηση μεμονωμένου σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
Δηλώσεις συμμετοχής: κα Κοντοπίδου Ειρήνη, ekontopidou@mitropolitiko.edu.gr
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Βενιζέλου 14, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2310241010