Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

O Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Ricardo Peres, στις εγκαταστάσεις του Campus Πειραιά

peres
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είχε τη χαρά να υποδεχθεί αντιπροσωπεία επισκεπτών από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κ. Ricardo Peres, συνοδευόμενος από τον κ. Βασίλη Νάνο, Διευθυντή Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καθώς και από τον κ. Γιάννη Ζαρώτη, Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας, ξεναγήθηκαν στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά του Πειραιά από τον κ. Ρωμανό Ροδόπουλο, μέλος του Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, τον κ. Δημήτρη Διαμαντή, Γενικό Διευθυντή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και τον Δρ. Φώτη Παπαγεωργίου, Διευθυντή του Campus Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι φιλοξενούμενοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. «Είναι παραπάνω από εμφανές ότι αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στις πιο σημαντικές, ίσως, όψεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας: την υποστήριξη στους φοιτητές και την πρακτική εξάσκηση/εφαρμογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Peres.

Η επίσκεψη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Campus Πειραιά ήταν η αρχή μιας σειράς προγραμματισμένων και κοινών ενεργειών των δύο πλευρών στους τομείς της Προπονητικής και της Φυσικής Αγωγής.