Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Σεμινάριο «Πρακτικές Συνεργασίας των επαγγελματιών του Αθλητισμού» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο



proponitikiΤον ετήσιο θεσμό DEVELOPING U 2018 του Μητροπολιτικού Κολεγίου - ο οποίος αποσκοπεί στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και γνώσεων αποφοίτων και φοιτητών - τίμησε με την παρουσία του ο γυμναστής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού κ.Σάββας Αρώνης.
Ο κ.Αρώνης ήταν ο βασικός ομιλητής στο σεμινάριο που οργάνωσαν τα Τμήματα Φυσικοθεραπείας και Προπονητικής και Φυσικής Αγωγής της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολεγίου με τίτλο «Πρακτικές Συνεργασίας των επαγγελματιών του Αθλητισμού. Η συνεργασία του Προπονητή με τον Φυσικοθεραπευτή και τον Ψυχολόγο στην επίδοση του αθλητή. Φυσική αποκατάσταση και προαγωνιστικό άγχος». Ο κ.Αρώνης μετέφερε στους συμμετέχοντες τις γνώσεις του και πάνω από όλα την πολύτιμη εμπειρία του από τη συνεργασία του με κορυφαίους αθλητές. Ακολούθησε μια ζωντανή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους φοιτητές, οι οποίοι αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις για τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.
Με την παρουσία της τίμησε επίσης το Μητροπολιτικό Κολλέγιο η κα Φρόσω Πατσού, Αθλητική Ψυχολόγος και Καθηγήτρια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, η οποία εστίασε την παρέμβασή της στο προαγωνιστικό άγχος που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.
Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουβόπουλος. Την ευθύνη του σχεδιασμού και της οργάνωσης της όλης εκδήλωσης είχε ο κ.Κορωνάκης Κωνσταντίνος, Φυσικοθεραπευτής (MSc Κλινική Εργοφυσιολογία και Αποκατάσταση) και καθηγητής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Θυμίζουμε ότι ο θεσμός του DEVELOPING U 2018 συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και πληθώρα σεμιναρίων ανά επιστήμη, σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mitropolitiko.edu.gr/el/developingu2018