Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Σεμινάρια Βασικής Υποστήριξης Ζωής από τη Σχολή Υγείας



bls newsΗ Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολεγίου, συμμετέχοντας στο όραμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης για μια κοινωνία εκπαιδευμένη στην υποστήριξη ζωής και την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής και αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της προφίλ, εγκαινιάζει μια σειρά σεμιναρίων «Βασικής Υποστήριξης Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδοτή» για τους φοιτητές και τους εργαζόμενους του Μητροπολιτικού Κολεγίου.
Τα σεμινάρια διεξάγονται από την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομιακής Φροντίδας και προσφέρουν 3ετή Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση. Ήδη 15 άτομα της Σχολής Υγείας έχουν λάβει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση και διαθέτουν βασικές, αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή βασικής υποστήριξης της ζωής.
Στόχος της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι, όλοι οι μελλοντικοί απόφοιτοί του να έχουν ολοκληρώσει την πολύ σημαντική αυτή εκπαίδευση και να είναι σε θέση να προσφέρουν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στο συνάνθρωπό τους. Θυμίζουμε ότι, η Σχολή Υγείας είναι η μεγαλύτερη σε εύρος επιστημών σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς προσφέρει 8 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Bachelor) και 2 εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα (Masters) σε ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας, σε συνεργασία με διακεκριμένα δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια.