
Σε μια ζωντανή επίδειξη, ο κ. Σωτήρης Πάστρας, APIGEA Operations Coordinator έδειξε τους ήπιους τρόπους μελισσοκομίας που προωθεί η εταιρία, την ανατομία του μελισσιού και τον βιολογικό του κύκλο. Με την Κα Ελένη Σπανίδη, Υπεύθυνη του Επιστημονικού Τμήματος, συζητήθηκε η μοναδική ευρεσιτεχνία για τη μέθοδο εκχύλισης της ελληνικής πρόπολης και η ανάπτυξη αξιολόγησης αποτελεσματικότητας των πρώτων υλών. Ακολούθησε ξενάγηση στον βοτανικό κήπο της εταιρίας και στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι φοιτητές είχαν, επίσης, την ευκαιρία να παρατηρήσουν τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας της APIVITA και το προσωπικό κατά την εργασία του.